Labels

Tuesday, 1 October 2013

Im Back!

Fuh! lama gila fina tak update kan?sbb lama gila fina tak diet.almost a year i guess.
badan pon naik kaw2 since fina stop gym.makan mengarut2 and minum stabak like everyday!OMG!

bulan oct thn lepas...berat fina 69kg,and harini?gosh 83 kg babe!
ni paling teruk paling menakut kan paling seram yang pernah jadik ok!

Fina try byk kali.pastu kantoi balik.cube lagi kantoi.tapi bila tgk 83kg tu mmg takleh blah dah la.
takde masa utk berseronok lagi fina.u have to start!
bila dah start baru rasa mcm rugi nye keje kuat sebelum ni..
tapi tak maintain.

harini hari ke 6 fina start eat clean food.
jaga sikit.tak hardcore nak dapat kan feel dia dulu.
huby pon join skali so kuat sikit semangat.ehehe!i love u dad!

lepas ni fina akan start update semua dalam blog baru fina
 nti korang jgn lupe follow tau!sayang korang,
fina akan keep updating about recipes mcm sebelum ni tapi semua kat sana!
basically mcm my daily rutin not only fitness.

i hope kali ni jadi laaa.kuat kan semangat!wish me luck!!


ni menu harini.yummy!teramat lah sedap ok.and teramat lah senang.hehehe.

see u guys kat blog baru fina eh
i luv u all so much!!xoxoxo