Labels

Friday, 10 August 2012

Sendat



lama tak sarung jaket ni..baru harini RF mengedik nak sarung sbb nmpk Nurrul ambik gamba pakai jaket mcm ni.tapi nurrul nye lagi antik..hehehe.sendat mendat sangat.kalo dpt turun 5kg lagi ni sure ok.hehhee.
tungula lagi sebulan cube sarung n button balik kite tgk tahap kesendatan dia hihi

muax!


2 comments:

  1. olololo..urs pun cantik bie! nnt dah ilang 5 more kgs u amik lagi ngan baju ni k?

    ReplyDelete
  2. ok b tak saba nak tungu turun tu maslah nye dia dok elokkk je kat 69 tu haih,,saba jelah

    ReplyDelete