Labels

Wednesday, 29 August 2012

lepas cuti raya


cikgu erobik saye.heeee.abg Ammar
mcm nak pengsan semalam buat step sbb dah lama sangat tak buat.
sok kite sambung lagi bang


me and tarzan.heeee.mcm chartr tarzan yang cartoon tu kan?
ok.mmg saya sudah bulat.tak sukeeeeeeeee


ok kali ni mmg nak mengaku berat naik 1kg stgh masa raya.hahaha.mingu ni baru nak start balik training.
ni pic smlm abg ammar balik mlaysia so ada la pic2 cantik mcm ni.hehehe.

5 comments:

  1. I dah ke gym 4 hari direct. pastu rs mcm nk demam. alahai..ms raya naik byk gak :(

    ReplyDelete
  2. tula sama i masa hari pertama kan dear,lutut rasa lembikk.so funny kan.i pon naik 1.6kg huwaaaa

    ReplyDelete
  3. U masuk gym mana? Mind sharing? Berapa charge ye? Tq I'm advance

    ReplyDelete
  4. hello extreme hardcore gym kat area wangsa maju
    rm5 per entry.sebulan 80 utk lelaki.rm 50 utk perempuan.

    ReplyDelete
  5. tpkan bebi, gamba no 2 tu actually looking good b. jgn putus asa k, sama kita dua lost a bit of strength, tu la i start ngan lower weight balik

    ReplyDelete