Labels

Wednesday, 29 August 2012

lepas cuti raya


cikgu erobik saye.heeee.abg Ammar
mcm nak pengsan semalam buat step sbb dah lama sangat tak buat.
sok kite sambung lagi bang


me and tarzan.heeee.mcm chartr tarzan yang cartoon tu kan?
ok.mmg saya sudah bulat.tak sukeeeeeeeee


ok kali ni mmg nak mengaku berat naik 1kg stgh masa raya.hahaha.mingu ni baru nak start balik training.
ni pic smlm abg ammar balik mlaysia so ada la pic2 cantik mcm ni.hehehe.

Friday, 10 August 2012

Sendat



lama tak sarung jaket ni..baru harini RF mengedik nak sarung sbb nmpk Nurrul ambik gamba pakai jaket mcm ni.tapi nurrul nye lagi antik..hehehe.sendat mendat sangat.kalo dpt turun 5kg lagi ni sure ok.hehhee.
tungula lagi sebulan cube sarung n button balik kite tgk tahap kesendatan dia hihi

muax!


Monday, 6 August 2012

Reward kan diri sikit

ni masa hari sabtu.bosan kat umah taktau nak buke mana so cakap kat mak mentua takpela let me cook.memandangkan ibu pon sakit.
so menu smlm
ayam masak merah
ayam masak serai cilipadi
sayur campur
telur dada
tahu grg cicah sambal kicap
puding caramel
semua ni di masak dalam masa 1 jam 40 min.hehehe.


ni plak masa kat care4 jalan2 beli bahan nak masak nmpk songkok.suh anaqi try.comelkan!


sabtu lepas berbuke puasa kat tony roma's the garden ngn kawan2 dedy.


 my fav sampai bila2 hahaha


dedy cakap mcm nasik beriyani
lawak gila.tapi sedap la jugak


us 


anaqi and qiqi.
comel kan mereka

mon-friday.sambung balik diet!hehehe,saya makan bende2 sedap masa cheat day .
mingu depan nak makan ape pulak yer?

Wednesday, 1 August 2012

senaman kaki


semalam pon senang buke pose kat gym je.
lepas makan2 lepak jap fina start cardio.lama gak la.dalam 35 min.hahha lama ke?boleh la dari tak de kan.
then start main kaki.
alaaaaaa sedap betul la rasa dia.byk kami buat.nti ada masa list kan jenis workout tu k
and last kami buat abs.hari2 pon buat abs sbb nak muat jeans raya ku itu.hihi




ku gagahkan jugak!
total 2 jam 45 minit traning.mmg terbaik.



and ni latest pic.rasa mcm ok sikit la dari mula2 haritu kan.hihi

Tak la byk tapi ada