Labels

Friday, 6 July 2012

Lepaking with sista


Semalam tak g gym sbb nak pass jacket sister tersayang.dah setahun kot kami tak jumpe heee.
balik keje.Lepas keje naik tren ke KLCC sempat tertidor.nasib la tak terlepas station.hahaha
lepas station tu mcm makanan harian je skrg ni..(sebok BBM la.FB la.tweetla kan)

Sampai KLCC trus jumpe sheeda kat guardian.then kami jalan p Kenny rogers.Lupe nak ambik gamba.hheee.makan2 sembang2 pastu singah Uniqlo.beli baju utk huby and ayahnde.bday ayande Monday nie.baju murah je.janji ikhlas kann hihi.then sheeda tunjuk ceasar dressing dia beli kat Mark & Spencer.alaaaaaaaa nmpk mcm sedap je.trus terkedek2 p carik gak.sampai sana mcm alaaaaaaaaaaaaa byk nye bende nak beli.tu yang malas masuk tu..tapi last2 i berjaye la kawal nafsu membeli tu.cume beli choc hazelnut spread.rasberry vanilla tea and ceasar drsng tu je.Yeay!



Lepas tu pulak singah MAC p beli lipstik then tapau mamam utk huby (nasik ayam 2 paket) hahahha
then tungu g menara maxis sbb hub ambik kat sana.


suar idaman ku selalu.color menjolok mata kan,.


Harini hari palinng bahagiaaaaaaaaaaaaaa.sbb nak ambik anaqi.anaqi tungu bonde yer :)

3 comments:

  1. nanti kita shopping lg ya ben ;)

    ReplyDelete
  2. suar idaman ai jugak!! baru ada red, fink n oren jew...

    ReplyDelete
  3. cantikkk kan!!tapi i pakai nmpk gemuk hehehehe
    ben!i miss u...nti kene jumpe lagi tau

    ReplyDelete