Labels

Tuesday, 3 July 2012

im back!

hellooo semua!rindu nye.lama tak update.heee.ok nak cite ape jadik dalam 1 mingu nie..rasa nye tak byk sangat uols terlepas sbb im owes in FB kan.heee.mingu lepas punye lepas jalan2 ngn huby..tambah collection baju.sbb dah drop size kan.heee.tak saba nak turun ke size 8 lak.then 6 ke..heee.ni antara collection yang dah tambah,tk byk i beli *duit mcm air* haha,so kene ikut bajet lah.haaa..lepas tu i cut my hair jugak.legaaa rasa.mmg tak suke rambut panjang hihi


sebelum potong


taraaa.dah selamat potong dah.sape ptg rmbt i?
eddie from derrick and team setiawangsa.korang leh try ptg kat dia,mmg insyallah tak nyesal
btw baju n skirt ni saye beli kat kawan.dia jual online.korang p like page dia kay



Skirt merah ni beli kat times square je.
RM35
i suke sbb dia pencil cut.heee.


rasa mcm dah nmpk susut sikit kan?hahhaa.baju ni haritu tak muat dah

pastu sambung cite at the gym pulak..skrg i mmg focus back on cardio.run run run.
alhmdlh mmg nmpk ada penurunan.and lost inches too.
tq kat cima and nurrul,conch,NN semual lah!!sbb dok bg semangat supaya i tak quit!i love u guys.



Hubby and me.hahahah,pendek sunguh saye nie


anaqi perasan hahah


xtreme hardcore gym team


yang ni plak xtvt masa mingu lepas.abg ammar balik turun balik msia.buat suprise!hahaha
tapi for a week je..so dia buat makan2.
untung la kamii..bertuah sbb dapat makan udang mmg fresh gila.pastu sedap lak tu
makan sepuas2nye..tq abg ammar.tu je summary i utk mingu ni and mingu lepas,nti update pasal kene keracunan makanan plak huwaaaaaaaaaa 

4 comments:

  1. best kan bila beli baju dgn size lebih kecik. semangat je! I skrg buat cardio. run. tabata.

    ReplyDelete
  2. tula pasal dear..
    i tabata tak lepas lagi la hunn.hahaha.mau terberak kat situ.kikiki
    run boleh tapi masih sikit KM tu.kene work harder.heee

    ReplyDelete
  3. tula slow and steady kan dear.
    btw tq tauuu

    ReplyDelete