Labels

Friday, 6 July 2012

Happy Bday abg Bob






mingu lepas bday abg bob.one of the org lama kat gym kami.cuma dia dah pencen dah..hihi..so me n izzah decided utk tong2 sorang sikit beli cake utk abg bob..ingat kan mcm dapat 1 cake je.murah rezeki abg bob.ktrg dapat collect dalam RM160 mcm tu.so beli 2 cake.puas semua org makan.heeee.

ni la antara bende yang i suke pasal gym ni.we all semua mcm adik beradik.helping each other.so mmg takde gym lain kot yang boleh tandingi gym ni walau pon gym tu gym stock 8 bintang.hhihiihi.last skali!

Happy bday abg bob!semoga panjang umur.d murah kan rezeki.dah mendapat Rahmat dari Allah SWT.

Terime kasih kat semua yang contribute utk bday abg bob.sory kalau saya tertingal,

  • Anton
  • kulit
  • abg jamil
  • izzah
  • rico
  • hans
  • kerol
  • angah
  • abg coach
  • tawil
  • zek
  • alif
  • mulyadi
  • dan semua la yang saya tertingal tq guys.

No comments:

Post a Comment