Labels

Tuesday, 24 July 2012

back on track

After a veryyyyy long break.
tolak tambah kira semua dalam 4 weeks i tak workout!gila kan ape nak jadik?jadik nye badan kembang la.
few people dok start tegur eh.nmpk berisi balik,bla2 but rasa nye bgus ada org mcm ni sekurang2 nye sedar kan badan dah gemuk.hahah.

smlm buke puasa kat gym je.lepas makan lepak sat training trs.
pakse diri.kalo ikut kan hati malas lagi.baring lagi.
lepas cuti yang amat lama tu,harini rasa badan mcm kene dera.sakit.balik smlm pon tidoooo je.
n pagi ni lambat bangun.hahaha.



byk sangat org jual ayam golek kat melawati ni.tapi yang ni antara yang sedap!
sekor RM18
separuh RM 10


 saje nak share pic anaqi layan citer UP last weekend.ni mmg fav muvee dia.tak gerak kalau tgk citer nie,cute kan


menu utk harini yummm!
lama dah tak update recipe kan.takpe.start mingu depan i akan memasak balik.dah ada oven senang!yeayyy

slmt berpuasa n selamat berbuke puasa ye semua.
xoxo

2 comments:

  1. slmt berpuasa jugak fina. sejak pose ni baru sekali ke gym. x blh lari laju atas treadmill. just jln-jln hill mode je. pastu buat weight skit...

    ReplyDelete
  2. im hereee for youuu. n sapoting you hunny

    ReplyDelete