Labels

Wednesday, 25 July 2012

Oh My skinny jeans!

ok i mmg tak malu pon nak letak pic ni.sbb i want this to be a motivation
masa start diet i pakai jeans (levis) size 32.(march 2012)
smlm g shoping sua raya,ok size 30. (July 2012)
tapi masih byk terkeluar sana sini atas bawah kiri kanan.
hopefully lepas sebulan hilang la lemak2 tu semua.
by sept harap2 dah boleh kembali ke size normal.29-28 ke.


top tu pon baru beli gak 
pon tak muat.kalo pakai ngn sua yang longar sikit mayb tak nmpk sangat la lemak2 tu.haha.
btw baju tu size 10.


Yes i belum fit langsung.i masih berusaha keras.masalah i cuma i ni suke cheat.hahaha,kene kuat kan semangat ni,raya dah nak dekat.kamon fina!!

Tuesday, 24 July 2012

back on track

After a veryyyyy long break.
tolak tambah kira semua dalam 4 weeks i tak workout!gila kan ape nak jadik?jadik nye badan kembang la.
few people dok start tegur eh.nmpk berisi balik,bla2 but rasa nye bgus ada org mcm ni sekurang2 nye sedar kan badan dah gemuk.hahah.

smlm buke puasa kat gym je.lepas makan lepak sat training trs.
pakse diri.kalo ikut kan hati malas lagi.baring lagi.
lepas cuti yang amat lama tu,harini rasa badan mcm kene dera.sakit.balik smlm pon tidoooo je.
n pagi ni lambat bangun.hahaha.



byk sangat org jual ayam golek kat melawati ni.tapi yang ni antara yang sedap!
sekor RM18
separuh RM 10


 saje nak share pic anaqi layan citer UP last weekend.ni mmg fav muvee dia.tak gerak kalau tgk citer nie,cute kan


menu utk harini yummm!
lama dah tak update recipe kan.takpe.start mingu depan i akan memasak balik.dah ada oven senang!yeayyy

slmt berpuasa n selamat berbuke puasa ye semua.
xoxo

Monday, 23 July 2012

Happy bday anaqi

Lama jugak tak update blog ni.hehee
harini i share sikit pic masa bday anaqi haritu,
kejappp je anak bonde dah 1 tahun.











































tq kat ahli keluarge yang tolong masak and setup.tq kat kawan2 yang sudi datang and bawak hadiah lagi.hehehe.we love u all so much.