Labels

Friday, 22 June 2012

22 June 2012


motivated gila
haritu down sbb satu bulan lebih berat tak turun


back in 2010 masa berat 58kg


This is me today
69kg
boleh dah masuk baju  nikah.tapi ketat la..

ni i cite sikit pasal baju nikah ni.masa i buat baju ni berat i 69 kg.and masa baju dah siap.berat i 58kg.
i lost 10kg and baju tu kene kecik kan 2 inchi lebih kiri kanan.pingang lengan semua lah.
*
*
now berat i back to 69kg.and boleh pakai baju nie.
zip elok cuma ketat kt perut je
nmpk kan perbezaan bila kita berat 69kg masa tak workout ngn berat 69kg masa kita workout?
i hope lagi 3 mingu boleh pakai baju ni ngn selesa mcm masa kawen tu,i dont mind kalo berat i 65kg pon asalkan baju tu muat ngn selesa.kan kan??


ni pic semalam
suke lak tgk pic ni walaupon tangan besa lagi.hehehe
i will never give up!!!

2 comments: