Labels

Tuesday, 8 May 2012

Salmon & Smoothies



Heloo hello lama tak update recipe.tapi salmon ni sama je mcm salmon yang selalu i buat.
pastu bfast lak i tuka sikit minum smoothies.fulaaamak!
mmg menusuk perut bile minum.rasa pon sebijik mcm juicework tau!
murah pon murah.kalo minum juice work yang rise n shine tu dah RM 12 kot tak silap.lama tak minum dah.
ok ok bende ni simple je tapi i share jelah cara dia yer

Bahan-bahan
  1. Pisang
  2. Mango
  3. Lowfat Milk (optional)
  4. Ice cube
  5. Blender
  6. Weet Bix (optional)
Cara-cara
  1. Masuk semua buah dalam blender
  2. mango tu i pakai sparuh dari sebijik
  3. susu kalo taknak pakai.gantikan dengan air kosong je.sikit dalam 3 oz.
  4. blend sampai halus.letak weet bix kalo nak.
  5. siappppppppppppppppppp

2 comments:

  1. kakak blender tu pakai blnder untuk juice tu ea?kalo pakai blender biasa bole x??huhu *sy seorang loser -_-" *

    ReplyDelete
  2. akak pakai blender yang ada kat umah je,yang badan dia kaca,sbb blend ngn ice kan.tapi drg kata blender biasa pon boleh dik.cube buat yam yam tau.heeeee

    ReplyDelete