Labels

Wednesday, 2 May 2012

My lunch : mustard seed chicken sandwich


Bahan-bahan:

  1. chicken breast
  2. Mustard Seed
  3. lada hitam
  4. garlic powder
  5. paprika
  6. Basil
Cara-cara
  1. potong ayam kecik2 sikit (senang nak masak)
  2. campur semua bahan 2-6 tu perap kan kejap je
  3. Panas kan pan grill korang tu.then masak smpi golden.mcm biasa no oil needed :)
  4. letak sayur2 pilihan
  5. boleh makan dgn roti ke.nak buat wrap ke,atau makan ngn pasta.
Selamat Mencube

4 comments:

  1. tgk u msk mcm simple n mudah je... nnt nk try. tp i sorang je mkn western gini kt rmh..lain2..mama, nak nasik :)

    ReplyDelete
  2. has,mmg senang gila bende ni hehehe
    semua bende yang i masak dalam 15 - 20 mins je.
    sama laaaaaaaaaa huby i tu gila nasik!nak nagisss bolehhhh tak hahaha

    ReplyDelete
  3. hye.. i want to try ur recipe... but mustard seed tu nk masuk biji2 ke kena tumbuk2 ke?? :)

    ReplyDelete
  4. hye zaeryn,

    i letak mcm satu table spoon then i picit2 je.hehhe.senang keje.tapi ttp dapat rasa dia :)
    cube tau sbb dia mmg sedap kalo mkn mcm ni.ngn pasta mayb a bit dry :)

    ReplyDelete