Labels

Wednesday, 2 May 2012

Monday Monday

Monday lepas keje g gym,then ambik anaqi 
monday tu mcm agak lawak la kat gym
liza start with the treadmill and i do the cycling part la kan.normally kitrg mmg akan gilir.
lepas tu bola besa tu dok merayau sana sini.tibe2 stuck bawah treadmill.hahahahaha.mmg terbaik la kan.terus jammmmmm treadmill tu.nasib la kerol pandai bende2 tu.tah ape dia buat then dah ok.treadmill tu terus shutdown tau.mmg cuak la sbb bola tu dok lalu lalang tepi i and i buat bodo je.hahahah


lepas bende tu jadik.i mcm malas pulak nak ber treadmill so ajak liza buat steps.hahaha.lembik kaki.
buat steps aerobik dalam 30 minit je dah basah dah baju.muke sume berpeloh.then sambung plak buat jumping jack 100x 3 set.tu yang mcm pakai blusher pipi tu.10* lunges 10* squats.3 set jugak.then sambung balik treadmill,larat buat dalam 7 minit je kot.lepas tu.bengkok dah.hahahaha.
agak tak teratur la workout hari isnin tu.tapi i noe i burn a lot.sampai kulit.badan kepala semua panas!hahah


huny dah kembali pulih.dah leh angkat weight.tapi sikit2 dulu


me and my baby!sama dahi kan hahahha.anak mak la katakan :p



and this is my bfast for tuday.yummeeeh~!

No comments:

Post a Comment