Labels

Thursday, 10 May 2012

Leg day jom nages


Semalam fina tak g gym pon sbb topup bende2 utk masak mingu ni n weekend..skali gus kire rest day lah,hihi
Kemarin tu main kaki ngn huby.mmg mendapat lah.hahah.

Ape yang kene hari tu

  1. Leg Ext 32kg 4 sets 20 reps
  2. Barbell Full Squat 5kg je 20 rep 3 set
  3. Leg Press 20 kg 1 set 20 reps
  4. Leg Press 40 kg 1 set 20 reps
  5. Leg Press 80 kg 1 set 15 reps
  6. Hamstring curl 27 kg je 4 sets 15 reps
  7. Cardio.Cycle (Sprint 10x)


Ni huby nye training mmg tkyah ikut la.
700khg weight + mamat baju merah tu 85 Kg.hahaha.
i baru tolak 80kg dah lembik

ape pon leg day mmg best sbb masa lepas training tu nak turun tanga mengigil.hahahaha.

2 comments:

  1. fina....leg extenstion yg I buat tu 3kg je...tu je yg terlarat. cam ne u buat sampai 32 kg?? advice me brp sepatut nye I buat :)

    ReplyDelete
  2. hye dear.ni yang pakai mecin tu kan.mcm i.mmg i rasa bende ni berat.tapi i buat rep dia slow2 kasik feel.mayb u shud try buat 11 ke 10 kg dulu.letak kaki betul2 kat tempat dia.then tolak slow2.u bleh strt buat mcm 1-fail.lama2 u biasa :)

    ReplyDelete