Labels

Wednesday, 23 May 2012

Last weekend

Sabtu ahad lepas mmg agak penat utk me n huby sbb dua2 hari pon bgn kul 630am huwaaaa T_T
sabtu pagi tu..seawal 745am me n huby dah terpacak kat umah aunty sharifah..utk makeup kan anak nye ila.
makeup2 siap dalam 915am terus cabut,g makan..g jusco carik brg anaqi then balik yeayyy!seronok sbb keje siap awal.



balik je anak kesayangan tgn tgk cartoon..eiii geramm.baru bangun tido ibu cakap..lepas tu trus bg dia makan 
nomnomnom selera betul.
masa tgh rehat2 dalam kul 2pm sembang ngn MIL.mil cakap nak buat bbq lah nti..then i terus eh takyah nti la jom buat.hahaha.mil kata kalo u nak masak i ok je.wahaha.i love cooking la wei,trus ajak huby g beli barang.hehehe.menu dia?


ayam bakar.marinade recipe ayahnde.sedap.licin.i cuci ayam 4 ekor tu semua.marinade.
menu2 nye
  1. Ayam bakar recipi ayande
  2. Spaghetti carbonara
  3. nasik butter
  4. Coleslaw / sosej
  5. sagu gula melake
  6. sos utk ayam bakar
  7. Fruits.
  8. Mango Drink
simple je menu sbb bende tak plan kan hihihi.start masak kul 4 siap semua dalam kul 7.hebat kan?hahahahha!!poyo nye..lepas tu huby sambung keje bakar membakar sbb i dah tak larat hihihi.kul 1am kami tido dah.rumah dah siap kemas.thnks kat kakak ipar n abg yang tolong kemas dapu cuci lantai depan.heee.tak lupe gakla kat MIL FIL yang tolong2 saya jaga anaqi n tolong kat kitchen jugak.huby i jugak.yang slalu layan kerenah wifey dia yang mengarut2 kadang2.heee.i love u b.


Ahad tu again bangun pagi.makeup start at 8am.
ni lak syiera masa bertandang,alhmdlah semua pon cakap dia lawa hehehe.amin.happy i



lepas siap syiera trus g traders hotel KL makeup lagi 3 faces.hehehe.
Lepas tu balik ambik anaqi kat umah MIL..then g visit uncle saye..



syed sobrie & azie 
kalau tunjuk kat mak2 uols mesti kenal sape mereke :)


 anaqi tak kan lepas kan peluang berswim


my ayande n huby hehehe,mcm satu geng je kan


anaqi mengada tu..geram bonde.

No comments:

Post a Comment