Labels

Wednesday, 23 May 2012

69 KG ergh!


yes2 ni pic semalam.berat i??69kg sama je.naik sekilo akibat dari tak diet langsung.hahaha.cheat semingu terus tak guna kan.tapi fat % turun sikit lah,im ocay.i takde nak rush kejar kat wed yang around the corner ke...so mcm takpelah.slow2 pon ok fina janji consistent.am i rite?

hmmm lama tak update workout kan?
monday haritu i buat simple je.cardio 30 minit.then shoulder.uwawa
  1. Side lateral raises 5kg 4 sets.(10 rep,20 rep,30 rep,40 rep)
  2. Machine Deltoid military presses  4 sets ( (10 rep,20 rep,30 rep,40 rep) 5 kg each side with support.kalo tak lekang tangan i kot.
  3. lepas tu cardio sat balik then dah
Semalam i tak wout sbb asthma datang lagi,masak pon tak hehehe.harini kene g jumpe BFF saye (tesco) reload ape2 bende yang di perlukan hee.ok nti update lagi sbb takde idea.bye!

4 comments:

  1. u nmpk fit la fina. BMI i skrg 22. normal. tp rs mcm nmpk chubby jew. diet mmg fail. skip nasi mesti kena migrain. :(

    ReplyDelete
  2. Hi has..
    fit?i rasa dalam gmbr yes.tapi live mcm masih lebar ni :( u ada tgk fat % tak has?hmmm u try tuka nasik dengan brown rice ke?

    ReplyDelete
  3. I pun sama dlm pic nmpk Fit jugak. kat luar sila pejam mata! hhihihi. lom check fat %. haah..lupa lak psl brown rice. ok noted. ;)

    ReplyDelete
  4. hehehhe tapi u dah kurus berat pon 48kg huuu,
    i ni 20 kg berat dari u omaigash!hahahahha
    aah brown rice sedap jugak..sekurang2 nye kalo u mkn nasik pon ok,sbb dia clean carbo kan

    ReplyDelete