Labels

Thursday, 12 April 2012

Shoulder day

Shoulder press (barbell 15kg 12 rep.4sets) 
Shoulder fly (front&side) dumbell.5kg 12 rep 4sets) 
Shoulder back (dumbell 5kg 12 rep 4sets) 
Trapezius (dumbell 15kg each 4 sets 12 rep) 
Shoulder cablecross
 Biceps curl (machine,in and out 12 rep.4sets)
 Cardio treadmill 35min.incline 6.0 - 9.0 speed 6-11
Cycle 20 Mins



Trap workout 
15kg each


Cool down sambil ambik gamba la.ape lagik gheheh


still bambam.tapi rasa nye better la dari 6 mingu lepas :p




alaaaa fly ni mmg kalah la.kene ada PT (huby tersayang jugak)
padahal 5kg je.rasa mcm nak tercabut.kakaka.takpe.i noe im strong!sure boleh



Biceps curl
High rep.boleh memburn kan fat.bukan besa kan tangan ye uols


lelaki2 yang perasan comel



Eddie my hairstylist,
baru balik dari Australia..he said.u kasik mantap nti i tau apa nak bt ngn rambut u.skrg jgn buat apa2 lagi.hehehe
Hubby suke rmbut pnjng.i suke rmbt pendek.mcmana tu.

Cuti yang mmg terbaik.mcmana cara nak enjoy kat gym?
jadikan gym tu sebagai playground and jgn malu kalau taktau.mesti enjoy sampai lupe rumah.hahaha

2 comments:

  1. Hai,,
    Untung ada hubby train u... jangan cepat putus asa ya,,, semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. Hello,
    tu la lucky me ada huby kalau tak i rasa i tak pegi gym pon dear.heeee.
    tq tq.wish me luck yah.byk lagi kene shrd ni.hee.muaax

    ReplyDelete