Labels

Friday, 6 April 2012

Personal Fitness Thingy

Yeayyy!huby belikan training glove.dia kata "Jaga Tangan Ala-Ala Pro" Hhahaha
lately i slalu ikut huby buat weight lift dan tangan semakin kasar.sbb tu la huby belikan glove ni utk i.
nak color pink tapi ada oren je so blasah la janji ada.kan.btw tq so much sayang,this weekend kite p carik sua and kasut pulak :)



Yang ni plak barang2 makanan dari company yang i kerje.tiap2 bulan semua permnt staff akan dapat voucher RM 300 utk redeem ape2 product yang ada.memandangkan skrg ni pon mcm tgh tuka lifestyle kan.i redeem la bende2 ni.

1.Dua botol kecik tu multi vitamin & calcium
2.Proflex tu plak protein.*yang tu bg huby lah*
3.Attain Orange n hijau tu mcm meal replacmnt la.makan tu pon dah kenyang.
4.Fiberwise.minuman fiber perasa Orange.sedap.

Ape kegunaan bende2 ni.nti ada masa i cite.


Yang ni plak bfast utk harini
Burrito no cheese no salt.plain saje.
sedap n kenyang gila

No comments:

Post a Comment