Labels

Thursday, 19 April 2012

Pan Grilled Dory & Huby cakit

Dua Hari i tak dapat g gym sbb huby sakit.
sakit ape?Paru2 ada kuman and darah pekat dalam badan so kene buang sikit.harini pon rasanya tak dapat nak pegi gym sbb masih kene tmn huby kat rumah.

Nak resipi dory ni?
senang je

 Bende2 yang kene ada
  1. Dory Fillet, kat tesco ada yang frozen tu.rm 4.99 je utk 2 keping
  2. Lemon
  3. Garlic & paper powder jenama master food
  4. Onion Granules jenama tesco je
  5. Rosemary Leaves
  6. Spaghetti
Cara-Cara
  1. Campur semua bahan 2,3,4, tu ngn dory fillet tu.
  2. masuk kan dalam pan grill takyah minyak.ikan akan kua minyak dia
  3. tungu dalam 4 minit pusingkan ikan tu slow2,then lagi 4-5 pusing another side
  4. sambil tu rebus spaghetti 
  5. Lepas dory masak.leh la perah2 sikit lemon kalau nak.
= 391 cal Roughly

Lagi satu,kalau u dah makan pasta byk mcm amount i makan u.paling elok u jadikan pear tu sebagai snack dalam kul 3 :)



masih dalam proses menambah bende2 dalam peti ais ai.heeeee


Huby yang terlantar sakit sedih sedih.coach kene cpt sembuh nye.i bosan nie.takde geng nak gaduh.


kepade perokok2 tegar d lua sana tu.berenti la isap rokok kalo taknak kene sakit2 yang tak sepatutnye 

2 comments:

  1. ohh..hope ur hubby gets better soon! seram jugak..sbb my hb pun perokok yg amat tegar. :(

    ReplyDelete
  2. tq dear!
    tula taktau mcmana nak cakap dah ngn husband i nie :(

    ReplyDelete