Labels

Monday, 30 April 2012

Busy punye weekend

Jumaat lepas balik keje trus cpt grk g gym cardio and abs.waaaaaaaaaaaaaa.cekang perut ai uols.yelah.kan czer thn lepas.rupe2 nye bile focus pada abs tu mmg masih terasa belahan  jahitan kat perut nie.ehehhe,so i nasihat kan kat uols yang baru2 je deliver (czer) jgn mengada la yer nak main abs,nti sakit kite jugak yang ssh.heheh.


mcm biasa cardio satu jam.gilir ngn basikal n treadmill
lepas tu main abs.abs crunch 100x 3 set (27kg)
sit up 10 rep 3 set
twist lebih kurang sampai habis 5 lagu lunyai gak la utk org baru mcm i nie


Anton &acik
gym dah mcm rumah sendiri nak buat ape pon buat la yer.ahahah


Buny n adik tarzan.
satu size satu cut
i loikeeee


Lps siap training trs mandi je kat gym.tak byk cekadak la i ni nak kene carik tmpt selesa la ape.janji shower gel.shampoo n towel ada.semua boleh.hehehe.lepas tu siap2 trs shoot ke pavi layan avengers.best.oh saye sangat jatuh chenta sama ironman & captain america hahahahah.lawak.best.semua ada dalam cite tu.sebelum wayang start g la singah la bodega jap beli czer salad kegemaran saye!waaaaaa.puas hati.balik haritu pon dah dekat 3 am.tido lenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.then sabtu carik bunge pulak utk mini pelamin anis.

 

Bunge semua dah siap reserve so sabtu tu datang collect je.siap2 collect.balik ssn.then g pasang pelamin kat kajang.letih2 tapi seronok puas hati sbb dapat bunge kaler biru.



Ni hiasan meja beradap.mak saye buat.lawa kan!eheeee.
ahad hari makeup kan pengantin pulak
lepas siap 2x makeup ktrg shoot pulak g seremban umah sedara husband saye.yeaaaah.saye makan kaw2
kambing rendang.nasik minyak.hahaha.mmg berbaloi balik kg.
siap dah bermesra alam.balik KL balik.bukak pelamin.then selesaila keje kami utk mingu ni.Alhmldah semua nye seperti yang d rancang.ape pon pengurusan masa amt la penting.kalo tak msti kabut.


ni bfast saye utk harni.poached egg.sedap!


and my lunch.heeee.

Ni la cite weekend i yang buat kan i tak smpt nak update blog,sorry mya akak tak smpt.heeeee.skrg dah update.muaaaah!

2 comments:

  1. akaaaaakkk!!!! mak aihh!!!! bz gilaaa kalah pm mcm ni! hahaha

    akak yang abs crunch 100x 3 set (27kg)
    tu kan maksudnya akak buat yg pakai equiment tu kn??

    ReplyDelete
  2. myaa!!
    hahahahah tau takpe serabut otak akak.mcm2 bende kene buat.wakakaka.
    aah akak pakai mecin.nti akak tag kat FB

    ReplyDelete