Labels

Friday, 9 March 2012

Zumba Belly Dancing (1st class)





Smlm first time Zumba ngn belly dancin class.omaigod.i mmg tak pandai dance agak batu di situ ok!
klas BD start kul 745pm-845pm so plan ingat nak g satu class je semalam.skali huby pon belum siap gym so i sambung another zumba class pulak.maksud nye harini takde ape2 klas lah

Belly Dance
okay la byk otot2 yang kene gerak kan mmg sumpah ssh.hahahha.agak bosan sikit sbb first few week ni dia aja mcmana nak gerak je which is dah cukup ssh utk i.kalo masuk 5 6 step tak tau la jadik ape hahaha

Zumba
Yang ni best sbb dia combination of hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, mambo, martial arts, and some Bollywood and belly dance moves. Squats and lunges pon ada so mmg penat
tapi takde ape yang boleh kalah kan rasa workout ngn PT/Husband sendiri.huuuuu.

Each class bayar RM 60 je utk 1x semingu.
lepas class tu mmg agak lapa sbb tak smpt nak loadin ape2..dengan itu PT saye bg la kelongaran utk makan ikan bakar.konon2 i berangan la nak cicah ngn budu.hahaha.
skali tu kene reject.kene buang tepi laaa..minyak2 kunyit2 kat ikan semua kene bogelkan.kirenye saye cume makan isi ikan tu saje ok + ulam2 mcm dalam pic tu.tapi alhmdlah kenyang gila.

2 comments:

  1. nak tanya. kat mn zumba class ni? for members saje ke? rm60 monthly ke? aishhh..byk lak tanya ;)

    ReplyDelete
  2. zumba ni kat gym building office i.
    dia utk staff.aah 60 tu utk sebulan.tapi i rasa mcm bosan sikit.weight lift lagik best :)

    ReplyDelete