Labels

Wednesday, 21 March 2012

Welcome into the 60's


My bfast utk harini.kenyang gila
semua bende ni dah stock siap2 kat office.telur roti bean.utk telur tu mmg paling senang.kecik2 dulu i slalu buat mcm ni sbb mama tak bagi goreng pakai kuali.bahaya kata nye :P
cara dia.pecah kan telur tu dalam satu mug.lepas tu masuk kan dalam microwave.30-40 second.dah siap.
takyah nak letak minyak ke butter ke ape pon.dia takan melekat.


ni pulak kat gym smlm...best gile.evendo keadaan gym tu sempit.padat.lama gila tak aerobic ngn abg ammar!he is owes the best.tgk la kaki dia wei..warrghh!
ni mmg amat2 la penat dah tu mandi peloh.30 minit sama mcm 1 jam treadmill rasa nye.lompat pusing segala2nye dalam 30 mins tu
how i wish hari2 leh melompat mcm ni.lepas ni kene try ngn alin pulak.


alin first time ikut kepenatan kekeke


mandi peluh weiiii

dan ni plak result paling baru!saye dah keluar dari 70's..lets welcome 60's
mmg la baru 69.9 kan.but still??6 and not 7 hehhee.
i need to work moree!kamon fina jgn malassss yer.smlm pon mcm dah masuk hantu malas dalam diri.nasib baik huby,alin n abg amar ade :)

No comments:

Post a Comment