Labels

Monday, 5 March 2012

Weekend

Last weekend mmg tak plan nak g mana2 pon sbb nak kene g wed sedare.and ahad tu mmg nak pegi gym sbb sabtu dah tak smpat.sabtu tu cume dapat buat tabata je tu pon dah cukup pengsan kan diri ni.so far mmg belum masuk ape2 minyak dalam badan nie.nak try la control utk 1 bulan tgk ape jadik.



g ironhead gym kat area umah MIL, (Hulu Langat)


 my Hubby A.k.A personal trainer saye cewah!


 mmg puas hati sbb dapat capai target 300 kal in 40 min


after gym


29.25 saat 206 cal


41.25 saat 300 cal 3.89 KM 9.8 Lap Incline 6 speed 6-8
(lepas ni kene target tingi sikit lah)

Slain dari cardio.ada gak buat
1.leg ext.weight 10 kg 135 rep
2.Triceps curl 5kg 15 rep 3 sets
3.Triceps Pull down 15 rep 4 sets
10kg x 2 set
15kg
20kg
4.Standing Overhead Triceps Pull on Cable Cross Machine 15 kg 10 rep 3 set

 

 bfast on sunday


 Lunchie
oat (no sugar no milk) apple and banana


 ni stock makanan utk mingu ni.mintak2 diet kali ni menjadik la sbb saye dah terlampau bam bam nie

2 comments:

  1. Amboi...

    Tahniah..keep it up the fitness..seronok da PT ni lagi plak Hb sendiri lagi mudah

    ReplyDelete
  2. heeee thnks dear.tula senang sikit sbb hb sndiri so tak la malu sangat :D

    ReplyDelete