Labels

Wednesday, 7 March 2012

Wednesday Workout

Semalam lepas keje terus cpt2 catch tren ke Sri Rampai.kene balik sendiri sbb huby dah jalan dulu.
sempat loading sekeping roti sebelum gerak tu so nti ada la tenaga sikit nak bersiar2 atas treadmil tu.
sampai gym lebih kurang 745pm tuka baju warmup sikit terus start cardio.Alhamdulillah harini lebih sikit tenaga dari semalam


31.52 min
incline 6 speed 5-7
cal burn 202


i noe i can do more that this!!!benci laaaa
incline 5.5-6
40 min
260 cal burn tak sampi 300 dang!!


untuk weight lifting pulak
leg ext, 12 reps 4 sets 20 kg


 Leg press
12 rep,4 sets 40kg
Lepas tu ada buat squat 10 rep 4 sets gambar tak smpt ambik sbb bat dah habis hehehe


ni pulak turn huby saye.rasa nye total weight lebih kurang 450kg
kalu i taktau ape jadik la.patah kaki kot hahahaha


and this is my lunch utk harini.bfast tadi makan cereal je.mcm takde mood sangat.
ape dalam lunch box nie?
1.spaghetti yang saye rebus masa mandi tadi pagi
2.tuna in water
3.balance sayur2 yang ada.raw je.
4.fish ball (tak elok sangat makan byk)
5.lada hitam bg rasa.
6.no salt no oil.dah ckup sedap dah trust me!
selamat mencube yer


No comments:

Post a Comment