Labels

Thursday, 15 March 2012

semalam itu semalam

semalam mmh seyes rasa penat gile badan mcm kene hempuk ngn batu atau pon kerusi sekolah rendah yang kayu2 tu kan hahah.mmg sakit lah!tapi kuatkan gak semangat.pegi jugak gym.pakse diri ni.tapi tak berapa nak perform sangat.wakaka.ye i tak dapat nak capai 60 mins cardio.cume sempat buat 40 mins treadmill incline 5.5 speed 5.2 250 cal.lepas tu buat lunges sikit ngn biceps curl.then tersadai.
Lepas balik tu timbang berat.yela harini mingu kedua kan.i ada 4 weeks lagi
so far ok la turun seperti yang i nak.evendo i still look tembam tapi berat yang berkurangan tu memotivate kan i utk teruskan semua nie


yeahhhh!!!74.4kg - 71.8kg
Long way to go fina.....dont look back!move on!pls get out from 70's cepat2.sakit mata nieeee

and this is my bfast for today
pita.dalam tu telor ngn tomato.no salt.no oil.no cheese :)
coffee tu pon black je.takde sugar.telan jelah yer

No comments:

Post a Comment