Labels

Tuesday, 27 March 2012

Sat,Sunday,Monday




Friday lepas keje trus g mamam ngn Shi Yin.
the best ceaser salad evaaahhh!


Morning kiss utk anaqi sayang.
dua2 boocuk tak mandi lagi :p


muke mamai


sabtu tu ada makeup,bz sikit la tak smpt sangat nak spendtime ngn anaqi so Monday tu i AL
Ya Allah bahagia nye rasa boleh spend 24 7 ngn anak tersayang ni.
masa ni anaqi ready nak g kenduri.comel kan?


Anaqi punye 
XL tau.power kan?hahaha


Bonde punye.ape i beli utk mingu ni?
1.chicken brest
2.salad dalam paket tu.ada Romaine Leaf,toastedf croutons and ceaser dressing
3.kobis
4.chicken Slice ada 6
5.Buffalow wing mix (yang ni takde sugar apa pon)
5.Mccormik Montreal Chicken (yang ni ada salt dalam dia)


 Bfast ngn Lunch saya semalam


comel kan kami hueeekkk

Sunday haritu my cheat day.hoh!makan satay kambing.5 batang,daging 3.mmg sedap!sampai harini berat pon tak turun maintain je 69.8kg sbb ape?sbb jumaat-Monday i tak g gym.buat light workout je kat umah. (bile penat stop) hahahaha.tak guna kan?risau risau.


No comments:

Post a Comment