Labels

Friday, 2 March 2012

Rush

semalam balik office je trus kene pegi rumah aunty ada kenduri.so mmg tak smpt lah nak pegi gym.habis keje pon dah kul 7pm.by the time sampai rumah dah kul 8.so balik ku mmg makesure yang ada buat sesuatu utk BURN.so ni la teman setia.mule kan dengan yang ringan je sbb dah lama tak workout kan.


Mulekan ngn sikit2 warm up.lps tu buat Squard 20 reps 3 sets.biceps 20 reps 3 sets.triceps 20 reps 3 sets.
Jumping jacks.sikit abs crunchs.Mandi then tido.harini pon tak smpt jugak pegi gym sbb nak kene ambik anaqi then husband ada futsal sampai kul 11.so kene plan bende lain lah.

utk food pulak.pagi2 buat tadi (tak berapa buta la sbb dah kul 10) makan spirulina cereal.takde selera sangat since miscarriage haritu.lepas tu lunch dah tapau sandwich siap2 tapi seelok2 nye buat la makanan dari rumah so kite leh control ape yang nak letak dalam tu :)

Muax!

No comments:

Post a Comment