Labels

Monday, 19 March 2012

No cheat day for me

mingu lepas takde cheat day utk saye.sbb ape?sbb i nak turun berat ni betul baru la nak cheat sikit.kekeke.takan la turun sekilo dua dah sebok nak cheat?mcm tak puas je makan selama 28 tahun hidup ni kan?hahahha.sabtu haritu takde makeup kat Pullman putrajaya.so pagi2 bangun terus siap kan makan i,huby,and anaqi.dalam kul 10 semua makanan dah siap.


my saturday Brunch


budak bucuk hapy dapat blackberry dady yang dah hancus :(



stq huby sbb bawa i pegi ampang grocers utk beli sikit2 makanan yang perlu utk beberape hari
kat sana mmg best mcm2 bende korang boleh beli.cereal melambak.herbs pon byk gila.ape nak semua ada.
mayb lepas ni kene suh huby tingal kan i kat sana beli apa yang ptt then fetch balik *huby tak suke tungu lama* kekekeke

*seyes sedap gila bende 2 kotak nie u olss kene try*


yang ni pulak sikit2 stok utk makan kat office.ayam baka tu utk lunch harini.

4 comments:

  1. sabtu-ahad, mmg hancusla diet i...:)

    ReplyDelete
  2. has takpe babe.u dah fit.i ni jauh lagi so takleh nak hancus kan hehehe

    ReplyDelete
  3. kakak kakak slalu carik granola and all the diet foods tu kt mana ea?

    ReplyDelete
  4. kat ampang ada satu supermarket nama ampang grocers.u google dia ada map ke sana.heheh

    ReplyDelete