Labels

Friday, 30 March 2012

New Target

Masa early March dah promise ngn huby yg i akan sentiasa berdisplin utk turun kan berat badan yang amat sangat berat ni, and he gave me timelime selame 6 weeks Utk turun kan 10KG.masa tu i mcm alaaaaaaaaa boleh ke?msti tak boleh ni.tak larat.ssh la tak dapat makan sedap2.hahaha.
sebenarnye i mmg salah.time diet pon byk je bende2 sedap yang kite boleh makan.cume kite je yang taktau.
Harini genap 5 weeks i ikut huby g training.control makanan.mmg 100 % ikut cakap husband.skip gym kadang2 tu ada..biasala kan :) and i manage to get rid of 8.3KG
from77.2kg - 68.9kg
i ada 1 mingu lagi utk hilang kan 1.7kg ni.fuhhh!wish me all the best.

Lepas settle 6 weeks challenge ni nak focuskan ke 50's pulak.i will give my self another 6 weeks..Insyallah i can do it.mmg kalau ikut betul2 kata hati i target sangat nak dapat capai balik 53 kg mcm dalam gambar ni..

4 years back

cume this time nak lagi fit.with a bit muscle here n there.hahah.angan2 tak salah kan.mana tau leh jadik kenyatan sbb huby sentiasa sokong saye utk fit n ada biceps triceps & abs yang cantik.kalo dengar dia cakap tu "alaaaa sayang nak buat badan bkn ssh..kene disiplin je..kalau u dah displn then only i ajar u"
Pek!!kene setepek.hahhaa.nmpk sgt la i ni takde dspln kan?takpe takpe.this time i seyes.kite turun kan berat badan dulu then only we talk about building muscle.kang org muntah lak baca..belum kurus dah cite pasal muscle.hehehhe :) so harap2 mission 6 mingu ni tercapai la!tak saba nak pakai balik baju2 yang lama dah dalam almari tu T_T
dapat 58 dulu utk 6 mingu akan datang ni pon dah happy.nak 53kg mmg ssh laaaaaa huwaaaaa

2 comments:

  1. berat I langsung dah x turun la...frust jugak...xpe..ada lagi 3weeks. target 46kg. skrg 50

    ReplyDelete
  2. takpe babe,mana tau semua tu muscle ke?
    u cek balik body fat n muscle u :)
    skrg i tgk u pon dah mcm fit je.jelesss

    ReplyDelete