Labels

Friday, 30 March 2012

After 6 days of Melepak! (WEEK 5)

6 hari tak pegi gym.mcm2 bende la yang buat kan i tak pegi gym tapi yang paling takleh blah tu hantu malas merasuk diri la.ape lagi.hehehe.tapi dalam 6 hari tu still jaga la ape yang d makan.ape yang i masak so takde la masalah berat naik :)
and this is my latest weight.

Alhamdulillah.lagi 16Kg to go.u can do it fina!



Bersama suami tersayang i
yes!i belum kurus lagi.ada ke maknusia yang tingi dia 155cm berat 68 kilo akan nmpk kurus?tak mungkin kan?hahhaa


me,Huby,and jigon.
jigon pon ikut 6 weeks training dgn husband i.tapi bkn utk kurus la.tapi utk gain muscle :)
nmpk dah ketulan2 itu yaaaw!


lepas 40 min treadmill.speed 5.0 incline 5 (tak larat) alasan hahaha
i sambung lak basikal lagi 15 minit dgn adik tarzan.



Running shoes i dah hancur.kne beli baru.buat masa ni pakai nike air max.okla takla berat sangat cume running shoes tu lagi ringan :)

No comments:

Post a Comment