Labels

Monday, 12 September 2011

Open House Sana Sini


Hellooo,

Hmm jom share cite last week.sabtu haritu agak stress la sbb ade beberape open house yang makanan dia mmg super best!nak taknak kene la tahan jugak sbb berat ni masih maintain kat 71kg.huuuuu.stress!utk hilangkan perasaan nak makan yang gile kaw meronta2 tu saye pon terus je g kitchen (umah makcik sbb tu tak malu) ambik ape yang ada buat la makanan saye.so jadik la satu sandwich yang serba kekurangan tu,hahah.tapi alhmdlah.saye kenyang + dapat mengawal perasan nak makan yang melampau tu.

hari2 yang seterusnye saye makan

ni cite sikit pasal bende yang saye makan nie

What Makes It Different?
Attain with patent-pending CraveBlocker® naturally addresses the root causes of hunger cravings and helps control them at the source.

Why Is That Important?
Hunger cravings begin in one of two places: the stomach or the brain. The all-natural ingredients in CraveBlocker target the two sources of hunger cravings, helping you control your appetite so you can focus on losing weight without feeling hungry all the time.*

It Works Because…
The all-natural ingredients in CraveBlocker address the two sources of hunger cravings—your stomach and your brain.

A proprietary combination of natural oat- and barley-derived beta-glucan and inulin fiber swells in your stomach, helping create a physical feeling of fullness that fights hunger cravings.
Sights and smells can trigger hunger cravings in your brain. Using the power of natural whey protein isolates and potato protein extract, CraveBlocker promotes the release of cholecystokinin (CCK)—a hormone that tells your brain to turn off hunger cravings by inducing feelings of fullness and satisfaction.

Bende ni sedap + membantu jugak.so kire mcm rasa kenyang jelah kan.heeee.

Cheers,
RF

No comments:

Post a Comment