Labels

Monday, 19 September 2011

Open House Ell & Lembon

Cheat day saye mase hari jumaat lepas..kebetulan masa tu saye pon ade makeup kan customer nikah.lepas tu ambik anaqi kat rumah terus g umah lembon ade open house.sedap lauk rendang la kuah kacang la..soto..cupcake..kuih muih..fuh!bepeloh jap.so saye kene pilih mana satu saye nak makan nie.of coooooozzz la pilih soto nasik kan!my favvy!!!tp tak la melantak kaw2.juz makan 1 pack kecik tu je.campo ayam kacang bla bla.sedap ell terbaik!!!puas hati aku datang jauh2.heee.ni ade sikit2 je gamba yang smpt snap,sbb sebok makan.heeee :p



 si puith!pinjam kulit bolehhh?heheh


Borak sakan.hahaha.


saye makan 4 ketul kuih cornflakes and i pek nasik impit kecik d potong 4.


Tuan Rumah Ell,Lembon,adrian


Cute!


 ladies,ell dah ade ryan..HJ dah ade myiesh n dalam pewut, me with my bumbum anaqi, and sue..dalam perut juge.huuu kire ada 2 nak nak pop next year!


Guys,kawan lama yang terpisah,terjumpe..merajuk..berbaik balik..life..sumtime tak rugi kite meminte maaf atau memaafkan org lain.sbb hidup kite akan jadik lagik aman & bahagie kot.

2 comments:

  1. Auw. Perenggan last yang mengharukan. Bisa menerbitkan air mata. :')

    I love you, friend. Really

    ReplyDelete
  2. kannnnnnnnnn??
    i love u too ^_^
    sile update blog anda ok.hehe

    ReplyDelete