Labels

Wednesday, 21 September 2011

My First Day With Cardio Max

Hellooo,

Brrrrrrrrrrrrrrr...tu je boleh cakap buat masa nie.yela lama kan cuti dari memecah lemak!hmmm.mmg saye rasa badan saye sangat sangat la super berat when i have to jump after doin lunges and squats.OMG.mmg lembik kaki.mase mule2 warm up tu..ok je..ek eleeee.ni je ke?hahaha,lepas tu rasakan!!rep dia mmg byk.lps tu langsung takde break...tu yang buat kan lemah tu.lepas ni mmg kene load sikit la before cardio max kalo tak ade yang pitam.huhuh. Cardio Max Video nmpk mcm senang..dah buat baru tau hooooo :(

Lagi satu yang best smlm saye dah beli Jillian Michaels punye DVD.

Shred in 3o days
Ripped In 30
Banish Fat Boost Metabolism (8-14 days baru sampai  T_T )

So buat masa ni layan dulu cardio max ni..ni baru level 1 dah lembik.nti 3 taktau mcmana.huhuhu!wish me all the best!


First day start cardio max.kite tgk another week ada diffrnce tak?
(Sile abaikan perut yang muncit itooo heee)

XoxOXo,
RF

4 comments:

  1. Beli Dimana/..music store ke..area MV, or Berjaya Times Square ad x?

    ReplyDelete
  2. cardio max i beli kat speedy
    yang jillian i beli kat US beli kat website dia :)

    ReplyDelete
  3. wah, caiyok2....moga kita sama2 berjaya kurus ye

    ReplyDelete
  4. azrin:yeaaaah!!!u dah tuka teknik eh?

    ReplyDelete