Labels

Tuesday, 20 September 2011

Multivitamin & Biggest Loser Cardio max

Morning,

Semalam saye bosan2 dok google la pasal multivitamin and DVD Jillian Michaels ni.ramai yang kata bagus kalau ikut steps dia la ape.so rase mcm mengedik nak try jugak.heee.carik punye carik mmg tak jumpe la dvd ni.mmg kene beli online ke?ke ada sape2 yang ada nak jual kat saye ke?heeeeee.saye nak

30 day shred
Ripped in 30
6 Week 6-pack

semalam saye cari2 cume jumpe biggest loser cardio max je..so buat masa ni pakai ni je dulu.sbb macam takde masa la nak g gym..ok nak share sikit pasal tadi pagi lepak kat kawan saye punye pharmacy,dia ada timbang yang tau lemak bla bla tu..after check semua.YES SAYE MMY OBBES!sedih kan.body fat saye 36.5 saye sepatutnye kene ada lebih kurang 22.8 tak silap saye lupe la kertas tu dah hilang!hahaha.water pulak.saye tak cukup!(mmg malassssss minum air!) i should have 53-55% tapi saye cume ade 43% saje.Muscle pon patut 60% saye ada 40 % saje.hahahha.sedih!tapi semangat!saye kene increase lagi workout ni.nti la ada duit lebih sikit nak beli la scale tu.best wooo boleh monitor segala2 nye..tapi before that kene la jual timbang skrg ni.sape2 nak beli?heheheh :p


A to Z vitamin utk cover ape2 nutrion yang tertingal :)
makan 1 bijik satu hari segale atok nenek punye vitamin ade dalam ni.so senangla.takyah nak makan 2 3 bijik kan :)

Cheers,
RF

2 comments:

  1. RF..
    leh try ke blog adek manis
    http://einz2shape.blogspot.com/2011/09/calling.html

    sy pernah beli 30days shred...tp DVD x leh support da duk dlm almari je

    ReplyDelete
  2. hye amania,
    i dah purchase online beli 3 terus.
    i try carik byk tapi slow laa donwload tak gerak pon huuuu :(

    ReplyDelete