Labels

Friday, 9 September 2011

Husband Saye ^_^

 mase ni comp Mr KL

Im in luv wif ur abs darlin!hahahha

Ni la org yang sangat2 banyak bagi support pada saya utk kurus dlam erti kate lain..lebih sihat,yelah bile kite kurus kite lebih sihat kan??gemuk nti sakit kaki la.sakit lutut la..tumit sakit la..semput la.ade je.husband saye banyak guide saye ape yang saye boleh makan..ape yang saye tak boleh makan.bagi jadual diet yang saye rasa tak ssh langsung utk saye ikut cume nak dengan tak nak je.hihi.tq sayang.
Lepas ni saye akn start ikut huby pegi gym utk tone kan badan sambil2 tu aerobik.aerobik sangat2 best sbb mmg sangat burn fat n saye rase gile enjoy wei melompat2..lepas 2 mingu pon dah boleh nmpk kaki tu mcm kurus sikit ade bentuk haha.(tak caye g buat..satu hari 40 min.hari2 selame 2 weeks) mule2 je korang akan penat,lama2 lali..tak rase dah.huhuh.

Kepade sesiape yang nak pertikai kan pasal diet saye..u olls tanye dengan husband saye yer sbb dia trainer saye yang ade pengalaman :) saye mmg sangat2 respect bile huby saye diet utk comp..mcmana seorang lelaki boleh tahan makan..sbb nak badan dia cantik..takan kite pompuan nak biarkan je badan kite jadik tong sampah hitam!hell no!!diet utk comp mmg pengsan.takde gula.takde garam.takde minyak.nasik jauh sekali.tapi drg ttp makan mcm dinasour (makan byk) but they eat food yang tak mengemuk kan.dalam masa 3 bulan dari boyot2 boroi..terus ade 6 pax.bayangkan.so saye percaye pada huby saye utk kurus kan saye back to my actual figure!i luv luv luv u sayang!!

No comments:

Post a Comment