Labels

Friday, 23 September 2011

Hubby 27th Bday

Hello semua,

Semalam bday huby saye.tapi ni mmg ade satu masalah yang mesti kene celebrate in advance.kite mcm bday eve la kan.hahah.so hari rabu tu lepas keje ajak g pavi.sbb konon2 my boss suruh tgk kan kasut timberland utk anak dia.haha.huby pon bawak la ngn muke yang rela.heeee.sampai sana punye la lama tungu ade sorang guy ni dia pon buat kasut juga.rase nye mcm almost 2 hrs kot.hahaha.saba jelah.then sampai turn huby saye,tibe2 org tu tanye kat huby..u pakai size ape abg?huby mcm...ah?size ape?then i cakap yela.kasut u size ape.ni bday gift la!cpt2.hahaha.then dia mcm waaaaaaaaaaaa!mmg xcited gile.tapi mmg pening la nak mix n match kan color tu.kitrg pon ambik masa bout 1 hrs.kikiki


muke org xcited


 first attempt gagal!


 ni cantik gak tp color mcm boring sikit


reject hahhaa


reject lagik!


 finally pilih yang nie,saye suh gak ade pink!hhahaha





 and this is mine :)


 Lepas siap design kasut kami g mamam kat vic station sukeee sangat2 lamb cutlets dia,medium done warrrr!!tapi mmg makan sikit je,buat rasa,sbb dah late..almost 1130 hehehe.



this is yesterday punye celebration..ngn kawan2 gym huby saye,yela..gym tu rumah no 3 dia..i plan ngn lokky azwa.azwa ambik saye kat opis then ambik BR ice cream cake yang hub nakkkkkkkkkkk sangat makan,tak habis2 happy ice cream cake to me.hhahaha.then beli kfc je.yang loky lak..dok delay kuzal kat gym..sementara nak tungu i sampai.hahah,ape pon mmg suprise la,,sbb kawan2 satu gym siap sing him bday song,and my beloved son pon join skali.heee.suke!sayang i love u so much!!xoxox.Tak smpt snap gamba cake pon kabut sangat hahahah!

Cheers,
RF

No comments:

Post a Comment