Labels

Wednesday, 14 September 2011

Digital Weight Scale

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak best nye!!tadi lunch time lari2 mcm doremon g KLCC carik weight scale yang digital tu,so tau la bape naik turun segala2 nye.bile dah beli..timbang..tibe2 weight kua 73.0kg.Bengang tak?scale lama kat umah yang analog said 69kg.hahaha!sangat2 stress!baru je nak happy2 dapat get out from 70's and welcoming 60's.haih.sape yang rosak sebenarnye?rasenye scale lama tu kot.so kene la start balik ikut scale yang baru ni.dgn hati yang sangat2 sakit!saye redha!takpe!!next wed kite tgk bape kg lagi turun.



I feel so bad!

RF

2 comments:

  1. tak pe,tak pe...motivasi tu,hehehe

    ReplyDelete
  2. Azrin:betul2.u slalu timbang semingu sekali ke mcmana?

    ReplyDelete